VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

Medewerker Technische Dienst, 100%

Hoffmann the Tin is onderdeel van de Internationale organisatie Hoffmann Neopac met vestigingen in Zwitserland, USA, India en Hongarije. Hoffmann the Tin is producent van metaal- en kunststofverpakkingen voor de consumenten en industriële markt. Denk hierbij aan sigarenblikjes, snoepblik, cosmetica potten en vele andere soorten verpakkingen. Daarnaast is Hoffmann the Tin specialist in promotionele blikverpakkingen en het ontwikkelen van verpakkingsconcepten. Onze fabriek is gevestigd in Dronten.

Om onze organisatie te versterken zoeken wij per direct een -> MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST, fulltime

We zoeken een nieuwe collega die:

  • Kennis heeft van elektro, besturingstechniek en mechanische aandrijvingen;
  • Inzicht heeft en het vak wil/kan leren en veel affiniteit heeft met het vakgebied;
  • Zelfstandig kan werken en oog heeft voor detail;
  • (eventueel) Bereid om in ploegen of verschoven diensten te werken;

Je hoofdtaken zijn:

  • Storingen zoeken en oplossen, op zowel elektronisch als mechanisch gebied;
  • (preventief) Onderhoud plegen aan de productielijnen;
  • Het uitvoeren van modificaties en revisies;
  • Het ombouwen en afstellen van de productie lijnen;

Wat vragen wij

MBO Mechatronica, elektro, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.

Wat bieden wij?

Het productieproces binnen Hoffmann the Tin kenmerkt zich door regelmatige productiewisselingen en een grote focus op het leveren van kwaliteit. Daarvoor hebben wij de juiste mensen nodig die hierop kunnen inspelen en meedenken met onze organisatie. Wij bieden je dan ook een uitdagende baan (40 uur per week) bij een onderneming met veel kennis en ervaring in de verpakkingsbranche. De sfeer is informeel en de collega’s zijn creatief met passie voor verpakkingen. De betrokkenheid van de collega’s is groot en dat zie je dan ook terug in de lange dienstverbanden. Je hebt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een uitstekend salaris, winstuitkering en een goede pensioenvoorziening. Wij hanteren de CAO- Metalelektro.

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Stuur dan een mailtje met je CV.

ui_icon_404 ar ar ar ar ar ui_button_x Group 2 ui_dropdown dropdown Group 3 Created with Sketch. Group 2 icon_link icon_scroll LinkedIn Group logo_hoffmann logo_neopac pin pin pin phi + Combined Shape Twitter ui_icon_file yt