VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ

QHSE-Manager, 100%

Talentem is voor Hoffmann the Tin op zoek naar een:

QHSE Manager

Vacature QHSE Manager: Wat ga je doen?

Vacature QHSE Manager: Wat ga je doen? Als QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor Quality, Safety, Health en Environment. Binnen het domein Health, Food Safety & Environment zal de focus liggen op het formuleren van verbetervoorstellen en opstellen van protocollen en procedures. Je geeft verder vorm aan de uitvoering van het QHSE beleid en milieubeleid. Het creëren en handhaven van bewustzijn op alle niveaus binnen de organisatie is hierbij een belangrijk doel. Daarnaast doe je ook RI&E en de opvolging daarvan. Binnen het domein Quality zal de focus liggen op procesmanagement en -optimalisatie. Je rapporteert aan en adviseert het MT en neemt tevens eens per maand deel aan MT-vergaderingen. Binnen het Management Team ligt de focus op het verder professionaliseren van de lokale en internationale organisatie samen met de andere MT-leden.

 • In deze functie ontwikkel, borg en toets je het QHSE systeem aan verschillende normen op operationeel en stafniveau, inclusief het invullen van de wettelijke verplichting uit de Arbowet (art.13) binnen de organisatie.
 • Je bent de verbinder tussen alle partijen en gesprekspartner voor de stakeholders binnen de business unit Hoffmann the Tin (Dronten en Thun).
 • Je krijgt input vanaf de werkvloer en je staat in nauw contact met de afdelingen verkoop, productie, productontwikkeling en inkoop op tactisch/strategisch niveau.
 • Je vertaalt het beleid naar de operatie t.b.v. de uitvoerende teams, je geeft leiding aan jouw medewerkers QA, QC en BRC/veiligheid en de BHV.
 • Je geeft voedselveiligheids- en gezondheidstrainingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor interne en externe audits.
 • Je stelt kwaliteitsrapportages en management reviews op.
 • Je analyseert en adviseert over productie- en procesverbeteringen.

Wat breng je mee als QHSE Manager?

Wat breng je mee als QHSE Manager? Vanwege de grote mate van verantwoordelijkheid die deze functie met zich meebrengt is Hoffmann the Tin op zoek naar een QHSE Manager met ervaring in een logistieke en/of productieomgeving die autonoom kan werken, communicatief vaardig is en procesgericht kan denken.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Auditvaardigheden en normkennis
 • Bij voorkeur kennis van ISO 9001, BRC GS, HACCP, GMP, SMETA normeringen en voedselveiligheid
 • Relevante ervaring in verandermanagement is een pre
 • Ervaring met projectmanagent en proces-re-design is een pre
 • BHV-diploma; ervaring als hoofd BHV is een pre
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal en bij voorkeur ook de Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Waar Hoffmann the Tin voor staat

Waar Hoffmann the Tin voor staat; zoals ze hetzelf aangeven:

 • Wij houden ons aan onze afspraken
 • Wij zijn een duurzaam bedrijf, dat ernaar streeft de aarde een betere plek te maken
 • Wij zijn een familiebedrijf en daarmee onafhankelijk
 • Wij zijn creatief en moedigen jou aan dat ook te zijn
 • Wij staat open voor nieuwe ideeën en continue verbetering

Wat biedt Hoffmann the Tin

Het productieproces binnen Hoffmann the Tin kenmerkt zich door regelmatige productiewisselingen en een grote focus op het leveren van kwaliteit. Daarvoor hebben zij de juiste mensen nodig die hierop kunnen inspelen en meedenken met onze organisatie. Er is ruimte voor je eigen inbreng en verbeteringen. Hoffmann the Tin biedt je dan ook een uitdagende baan bij een onderneming met veel kennis en ervaring in de verpakkingsbranche. De sfeer is informeel en de collega’s zijn creatief met passie voor verpakkingen. De betrokkenheid van de collega’s is groot en dat zie je dan ook terug in de lange dienstverbanden. Je hebt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een uitstekend salaris, winstuitkering en een goede pensioenvoorziening. Het bedrijf hanteert de CAO- Metalelektro.

Reageren vacature QHSE Manager in Dronten

Wil je graag reageren op deze vacature van QHSE Manager bij Hoffmann the Tin in Dronten? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Reageren op deze vacature is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail. Alvast dank voor je reactie.

Hoffmann the Tin en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Talentem is als recruitment bureau gespecialiseerd in werving en selectie van directie-, management- en HR vacatures.

Locatie

Dronten

Publicatiedatum

04.07.2022

Contactpersoon

Marcel Tillema, www.talentem.nl


ui_icon_404 ar ar ar ar ar ui_button_x Group 2 ui_dropdown dropdown Group 3 Created with Sketch. Group 2 icon_link icon_scroll LinkedIn Group logo_hoffmann logo_neopac pin pin pin Shape phi + Combined Shape Twitter ui_icon_file yt